Nedělní polévka

Suroviny

uzené kosti
zelenina - mrkev, petržel, celer, cibule
sůl, koření
vegeta nebo bujón
bobkový list
nudle

Postup přípravy:

Do hrnca dáme udené kosti spolu s bobkovým listom. Keď voda začne vrieť, pridáme všetku zeleninu a necháme variť na malom ohni. Keď je zeleninka mäkká a udené kosti uvarené, dochutíme soľou, korením, vegetou príp. bujónom a odstavíme. V osobitnom hrnci si uvaríme rezance a polievočku môžeme podávať. Dobrú chuť!!

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
14.7.2013 4:05| autor: gabka11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist