Nedělní polévka

Suroviny

uzené kosti
zelenina - mrkev, petržel, celer, cibule
sůl, koření
vegeta nebo bujón
bobkový list
nudle

Postup přípravy:

Do hrnca dáme udené kosti spolu s bobkovým listom. Keď voda začne vrieť, pridáme všetku zeleninu a necháme variť na malom ohni. Keď je zeleninka mäkká a udené kosti uvarené, dochutíme soľou, korením, vegetou príp. bujónom a odstavíme. V osobitnom hrnci si uvaríme rezance a polievočku môžeme podávať. Dobrú chuť!!

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
14.7.2013 4:05| autor: gabka11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist