Nadívané okurky

profimedia-0090199688-1100x618.jpg

Suroviny

salátové okurky

2 ks

Lučina

250 g

měkký tvaroh

150 g

sůl, pepř

dle chuti

pažitka

svazek

Postup přípravy:

Omytým okurkám odkrájíme konce. Potom je rozkrájíme na 12 dílků. Z jedné strany jim opatrně vykrojíme dužninu a dáme zatím stranou. Lučinu v misce prošleháme s tvarohem, solí a pepřem. Svazek pažitky omyjeme, osušíme a nadrobno nasekáme. Vmícháme ji do lučinové hmoty. Vnitřky vydlabaných okurek vysušíme papírovou utěrkou a lžičkou do nich rozdělíme lučinovou směs. Podáváme s celozrnným chlebem potřeným rostlinným máslem.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

3.4  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
13.7.2018 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist