Nadívané okurky

profimedia-0090199688-1100x618.jpg

Suroviny

salátové okurky

2 ks

Lučina

250 g

měkký tvaroh

150 g

sůl, pepř

dle chuti

pažitka

svazek

Postup přípravy:

Omytým okurkám odkrájíme konce. Potom je rozkrájíme na 12 dílků. Z jedné strany jim opatrně vykrojíme dužninu a dáme zatím stranou. Lučinu v misce prošleháme s tvarohem, solí a pepřem. Svazek pažitky omyjeme, osušíme a nadrobno nasekáme. Vmícháme ji do lučinové hmoty. Vnitřky vydlabaných okurek vysušíme papírovou utěrkou a lžičkou do nich rozdělíme lučinovou směs. Podáváme s celozrnným chlebem potřeným rostlinným máslem.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

3.4  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
13.7.2018 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist