Nadívané okurky

profimedia-0090199688-1100x618.jpg Zdroj: archiv redakce

Suroviny

salátové okurky
2 ks
Lučina
250 g
měkký tvaroh
150 g
sůl, pepř
dle chuti
pažitka
svazek

Postup přípravy:

Omytým okurkám odkrájíme konce. Potom je rozkrájíme na 12 dílků. Z jedné strany jim opatrně vykrojíme dužninu a dáme zatím stranou. Lučinu v misce prošleháme s tvarohem, solí a pepřem. Svazek pažitky omyjeme, osušíme a nadrobno nasekáme. Vmícháme ji do lučinové hmoty. Vnitřky vydlabaných okurek vysušíme papírovou utěrkou a lžičkou do nich rozdělíme lučinovou směs. Podáváme s celozrnným chlebem potřeným rostlinným máslem.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

3.4  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
13.7.2018 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist