Mexická fazolová polévka

Suroviny

slanina
100 g
měkký salám
200 g
olej
hladká mouka
sladká a pálivá paprika
rajčatová štáva
500 ml
zeleninový bujón
1 kostka
fazole v tomatu
1 plechovka
oregáno
česnek
3 stroužky
petrželka

Postup přípravy:

Anglickou slaninu nakrájíme a rozškvaříme na lžíci oleje, přidáme na kostičky nakrájený měkký salám, lehce osmahneme a zasypeme lžící mouky, lžičkou sladké a lžičkou pálivé papriky.

Rozředíme vodou a rajčatovou šťávou, ochutíme kostkou bujónu a 10 minut povaříme.

Doplníme fazolemi z konzervy, lžící dobromysli a 3 stroužky česneku, osolíme podle chuti a krátce povaříme.

Hodnocení

3.9  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist