Majonézový salát s cibulí a celerem

Suroviny

celer
200 g
cibule
200 g
majonéza
50 g
zakysaná smetana
100 g
rajčatový protlak
50 g
sůl a pepř
dle chuti
ocet
1 PL

Postup přípravy:

Cibuli nakrájíme na kolečka, vložíme do vroucí osolené vody a povaříme 3 minuty. Celer uvaříme a nakrájíme na jemné nudle. Majonézu smícháme se smetanou a s rajčatovým protlakem, osolíme, opepříme, přidáme ocet, cibuli a celer a znovu promícháme.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
9.1.2018 2:00| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist