Lososová pomazánka s cibulí

Suroviny

uzený losos nebo filety z lososa ve vlastní šťávě konzervované
100 g
vejce ( může být a nemusí)
2 ks
máslo
200 g
menší cibule
1 ks
mléko a citrónová šťáva na pokropení
dle chuti
sůl, pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Připravíme si misku, kde vytvoříme z másla pěnu. Do másla přidáme ostatní suroviny. Cibulku si najemno nakrájíme, přidáme lososa a nadrobno nakrájená vejce. Zbývá nám jen dochutit solí a pepřem, pokropit mlékem pro jemnost a citrónovou šťávou pro chuť. Uzený losos je slanější, tak se solí musíme opatrně.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 12x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
28.2.2018 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist