Lososová pomazánka s cibulí

Suroviny

uzený losos nebo filety z lososa ve vlastní šťávě konzervované

100 g

vejce ( může být a nemusí)

2 ks

máslo

200 g

menší cibule

1 ks

mléko a citrónová šťáva na pokropení

dle chuti

sůl, pepř

dle chuti

Postup přípravy:

Připravíme si misku, kde vytvoříme z másla pěnu. Do másla přidáme ostatní suroviny. Cibulku si najemno nakrájíme, přidáme lososa a nadrobno nakrájená vejce. Zbývá nám jen dochutit solí a pepřem, pokropit mlékem pro jemnost a citrónovou šťávou pro chuť. Uzený losos je slanější, tak se solí musíme opatrně.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
28.2.2018 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist