lososova-pomazanka.jpg

Lososová pomazánka s cibulí

Připravíme si misku, kde vytvoříme z másla pěnu. Do másla přidáme ostatní suroviny. Cibulku si najemno nakrájíme, přidáme lososa a nadrobno nakrájená vejce. Zbývá nám jen dochutit solí a pepřem, pokropit mlékem pro jemnost a citrónovou šťávou pro chuť. Uzený losos je slanější, tak se solí musíme...

Diskuze

4 komentáře

    b
    bobina1

    Rybí pomazánky jsou dobré.

    l
    ladouch

    Určitě ji vyzkouším, vypadá moc dobře.

    j
    jankac

    Rybie pomazánky mám rada.

    s
    stendy

    Já taky.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist