Listový salát s okurkou, čekankou a červenou cibulí

Suroviny

štěrbák kadeřavý (endivie) nebo římský salát

1 hlávka

bílá čekanka

1 ks

červená cibule

1 ks

malá salátová okurka

1 ks

vlašské ořechy

50 g

česnek

1 stroužek

olej

3 PL

vinný ocet

1 PL

sůl, pepř

dle chuti

Postup přípravy:

Listy salátu a čekanky operte, osušte a natrhejte. Vložte je do mísy a promíchejte. Červenou cibuli i okurku oloupejte a nakrájejte na tenká kolečka. Přidejte do mísy. Ořechy nasekejte nahrubo a přimíchejte do salátu. Z prolisovaného česneku, oleje, octa, soli a pepře umíchejte zálivku, přelijte zeleninu a zlehka promíchejte. Podávejte s bílým nebo celozrnným pečivem či jako přílohu k pečené drůbeži.

Hodnocení

2.7  Hodnoceno: 6x |  Nehutnalo
12345
Chutnalo
14.7.2017 2:00| autor: redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo nás sledujte na facebooku:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist