Lehká babiččina buchta s jablky

Suroviny

vejce
4 ks
cukr
1 hrnek
polohrubá mouka
2 hrnky
skořice
1/2 ČL
kakao
1 ČL
prášek do pečiva
1 ks
olej
1/2 hrnku
jablko
4 hrnky

Postup přípravy:

Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie

moučníky dezerty recepty inspirace fotogalerie

4 vejce utřeme s jedním hrnkem pískového cukru. Přidáme dva hrnky polohrubé mouky, půl lžičky skořice, 1 lžička kakaa, 1 prášek do pečiva, půl hrnku oleje. Vše důkladně promícháme a přidáme buď 4 hrnky na kostičky nakrájených jablek (nebo nastrouhanou mrkev – rozdíl skoro nepoznáte).

Husté těsto vylijeme na plech, kde je pečící papír (nebo na vysypaný plech) a pečeme v mírné rozehřáté troubě. 170° cca 20 min. Toť vše. Je to rychlé, jednoduché a dobré.

Hodnocení

4.9  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
18.3.2011 6:54| autor: ivetinkav

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist