candat-na-kmine.jpg

Lahodný candát na kmíně zjemněný máslem

Candáta naporcujeme. Jednotlivé porce osolíme, okmínujeme, poprášíme moukou a pečeme v rozehřátém sádle zvolna po obou stranách do měkka. Výpek podlijeme trochou vody, povaříme a zjemníme máslem. Výpekem porce ryby přelijeme.

Diskuze

4 komentáře

    j
    jankac

    Lahodný candát na kmíně zjemněný máslem

    l
    lucik21

    Candát na kmíně vypadá dobře

    g
    glady

    candát je určitě nejlepší ryba našich vod….skvělý

    s
    stana1

    Candát na kmíně – toho bych si dal.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist