Lahodné těstoviny s vepřovým masem a rajčaty

Suroviny

těstoviny

400 g

vepřové maso

400 g

rajčata

400 g

cibule

1 ks

olej

3 PL

kečup

4 PL

tvrdý sýr

100 g

mletý peř

1 špetka

sůl

1 špetka

Postup přípravy:

Vepřové maso nakrájíme na drobné kostičky, osmažíme po všech stranách na zpěněné cibulce, osolíme, podlijeme vodou a dusíme. Rajčata ponoříme na okamžik do vařící vody, potom do studené vody, oloupeme, pokrájíme a s kečupem a pepřem přidáme k poloměkkému masu. Měkké maso vydusíme do odpaření tekutiny. Promícháme s vařenými, dobře okapanými těstovinami a na talířích posypeme strouhaným sýrem.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
27.8.2015 10:09| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist