Kuřecí salát s roketou a fenyklem

Suroviny

rokety
100 g
fenyklu
2 ks
citrónu (šťáva)
1/2 ks
olivového oleje
4 PL
grilovaného kuřete
1/2 ks
pomerančů
2 ks
mladé cibulky
3 ks
cherry rajčat
10 ks
polníčku nebo hlávkového salátu
1 hrst
sůl, pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Vyperte 100 g rokety a nechte ji chvíli stát ve studené vodě. Očistěte 2 fenykly, rozpulte je, vykrojte tvrdý střed a nakrájejte je příčně na jemné nudličky. Osolte je, opepřete, pokapejte šťávou z 1/2 citrónu a 4 lžícemi olivového oleje, dobře je promíchejte a nechte 10 – 15 minut stát. Oberte maso z 1/2 grilovaného kuřete a nakrájejte ho. K fenyklu přidejte nakrájenou dužinu ze 2 pomerančů, na šikmá kolečka nakrájené 3 mladé cibulky, odkapané a natrhané lístky rokety, kuřecí maso, hrst vypraného polníčku nebo hlávkového salátu, 10 překrojených cherry rajčat a lehce promíchejte.

Hodnocení

2.3  Hodnoceno: 4x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
18.10.2016 1:08| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist