Kuřecí salát s roketou a fenyklem

Suroviny

rokety
100 g
fenyklu
2 ks
citrónu (šťáva)
1/2 ks
olivového oleje
4 PL
grilovaného kuřete
1/2 ks
pomerančů
2 ks
mladé cibulky
3 ks
cherry rajčat
10 ks
polníčku nebo hlávkového salátu
1 hrst
sůl, pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Vyperte 100 g rokety a nechte ji chvíli stát ve studené vodě. Očistěte 2 fenykly, rozpulte je, vykrojte tvrdý střed a nakrájejte je příčně na jemné nudličky. Osolte je, opepřete, pokapejte šťávou z 1/2 citrónu a 4 lžícemi olivového oleje, dobře je promíchejte a nechte 10 – 15 minut stát. Oberte maso z 1/2 grilovaného kuřete a nakrájejte ho. K fenyklu přidejte nakrájenou dužinu ze 2 pomerančů, na šikmá kolečka nakrájené 3 mladé cibulky, odkapané a natrhané lístky rokety, kuřecí maso, hrst vypraného polníčku nebo hlávkového salátu, 10 překrojených cherry rajčat a lehce promíchejte.

Hodnocení

2.3  Hodnoceno: 4x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
18.10.2016 1:08| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist