kureci-v-bramboraku.jpg

Kuřecí maso v bramboráku s cibulí

Bramborákové těsto: brambory, česnek, cibule, sůl, pepř, majoránka, trochu strouhanky a mouky Na cibulce opéct kousky masa, osolit, opepřit, polít sójovkou. Nakrájet zeleninu a až bude maso hotové, přidat k masové směsi. Přidat kečup a trochu podlít vodou. Nechat trochu vydusit, aby byla...

Diskuze

10 komentářů

    j
    jankac

    Toto jedlo mám veľmi rada. Robievam ho aj bravčového mäsa.

    l
    lidka2

    Ještě větší rychlovka jsou samotné bramboráky 🙂 Ale s masem jsou taky výborné a tenhle recept vypadá lákavě.

    l
    ladouch

    My máme rádi bramborák s uzeným a se zelím, tohle ale bude taky moc dobré.

    m
    martinnatr

    bramboráky milujeme s čímkoliv

    p
    pavlinf

    Toto jídlo dělám dost často,naše rodina ho miluje.

    b
    Bobina1

    Tento recept jsem už četla, ale nedělala. Moc se mě líbí a vyzkouším. jej.

    v
    viki11

    Maso zapečené v bramboráku je lahůdka. Zkoušle jsem to i s kotletkou.

    l
    lucik21

    kuřecí v bramboráku bude jistě moc dobré, aspoň vím, co na oběd zítra

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist