Kuřecí maso v bramboráku s cibulí
Bramborákové těsto: brambory, česnek, cibule, sůl, pepř, majoránka, trochu strouhanky a mouky Na cibulce opéct kousky masa, osolit, opepřit, polít sójovkou. Nakrájet zeleninu a až bude maso hotové, přidat k masové směsi. Přidat kečup a trochu podlít vodou. Nechat trochu vydusit, aby byla...
Toto jedlo mám veľmi rada. Robievam ho aj bravčového mäsa.
Ještě větší rychlovka jsou samotné bramboráky 🙂 Ale s masem jsou taky výborné a tenhle recept vypadá lákavě.
My máme rádi bramborák s uzeným a se zelím, tohle ale bude taky moc dobré.
bramboráky milujeme s čímkoliv
Toto jídlo dělám dost často,naše rodina ho miluje.
Tento recept jsem už četla, ale nedělala. Moc se mě líbí a vyzkouším. jej.
Maso zapečené v bramboráku je lahůdka. Zkoušle jsem to i s kotletkou.
kuřecí v bramboráku bude jistě moc dobré, aspoň vím, co na oběd zítra