kureci-v-bramboraku-352x198.jpg

Kuřecí maso v bramboráku s cibulí

Bramborákové těsto: brambory, česnek, cibule, sůl, pepř, majoránka, trochu strouhanky a mouky Na cibulce opéct kousky masa, osolit, opepřit, polít sójovkou. Nakrájet zeleninu a až bude maso hotové, přidat k masové směsi. Přidat kečup a trochu podlít vodou. Nechat trochu vydusit, aby byla...

Diskuze

10 komentářů

    j
    jankac

    Toto jedlo mám veľmi rada. Robievam ho aj bravčového mäsa.

    l
    lidka2

    Ještě větší rychlovka jsou samotné bramboráky 🙂 Ale s masem jsou taky výborné a tenhle recept vypadá lákavě.

    l
    ladouch

    My máme rádi bramborák s uzeným a se zelím, tohle ale bude taky moc dobré.

    m
    martinnatr

    bramboráky milujeme s čímkoliv

    p
    pavlinf

    Toto jídlo dělám dost často,naše rodina ho miluje.

    b
    Bobina1

    Tento recept jsem už četla, ale nedělala. Moc se mě líbí a vyzkouším. jej.

    v
    viki11

    Maso zapečené v bramboráku je lahůdka. Zkoušle jsem to i s kotletkou.

    l
    lucik21

    kuřecí v bramboráku bude jistě moc dobré, aspoň vím, co na oběd zítra

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist