Kuřecí játra na cibulce

Suroviny

kuřecích jater

750 g

cibule

150 g

tuku

100 g

mletého pepře

1,5 g

mletého kmínu

1,5 g

sůl

dle chuti

voda

dle potřeby

Postup přípravy:

Očištěná drůbeží játra důkladně omyjeme, necháme okapat, pak je nakrájíme na větší kousky. Cibuli oloupeme, nakrájíme na plátky. Na rozpáleném tuku plátky cibule orestujeme dorůžova, přidáme kousky jater, okořeníme pepřem, kmínem, krátce opečeme. Mírně podlité horkou vodou, zaklopené poklicí a krátce podusíme. Hotová udušená játra ihned servírujeme, osolíme je až těsně před podáváním.

Hodnocení

3.5  Hodnoceno: 2x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
28.1.2017 7:10| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo nás sledujte na facebooku:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist