kureci-jatra_3.jpg

Kuřecí játra na cibulce

Očištěná drůbeží játra důkladně omyjeme, necháme okapat, pak je nakrájíme na větší kousky. Cibuli oloupeme, nakrájíme na plátky. Na rozpáleném tuku plátky cibule orestujeme dorůžova, přidáme kousky jater, okořeníme pepřem, kmínem, krátce opečeme. Mírně podlité horkou vodou, zaklopené poklicí...

Diskuze

9 komentářů

    b
    bobina1

    Kuřecí játra na cibulce dělám občas.

    s
    stendy

    Kuřecí játra na cibulce dělám občas. Je to dobrá rychlovka.

    donald

    Mnoho lidí játra nemá moc v oblibě. Možná je to jen tím, že se jedná o vnitřnosti, takže k nim mají přirozený odpor. Já je však miluji, na cibulce jsou super, ale od té doby co jsem objevil recept na http://www.grilykrby.cz/recepty-na-grilovani/drubez-na-grilu/kureci-jatra/ játra nepřipravuji jinak než grilováním.

    nova2

    Kuřecí játra na cibulce dělám a mám je ráda.

    s
    sumka55

    Kuřecí játra na cibulce klasika, dělávám je taky na cibulce

    j
    jankac

    Kuřecí játra na cibulce robievam.

    l
    lucik21

    Kuřecí játra na cibulce nejsou nic pro mě

    l
    ladouch

    Játra máme také rádi, dělám podobně.

    b
    Bobina1

    Kuřecí játra na cibulce dělám občas. Je to dobrá rychlovka.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist