Křenová šlehačka na salátovém listu

Suroviny

smetana ke šlehání
1 ks
čerstvý křen
zelený salát
šunka
100 g

Postup přípravy:

1. Smetanu ke šlehání vyšlehejte do husta a lehce vmíchejte najemno nastrouhaný křen (množství podle chuti).

2. Na připravené omyté a okapané salátové listy dejte kopeček šlehačky s křenem a posypejte jej najemno usekanou šunkou.

3. Křenová šlehačka na salátovém listu bude chutnat s kouskem bagetky nebo nakrájeným tmavým pečivem.

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
24.12.2010 2:32| autor: El

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist