Krémová polévka s jahodami a šlehačkou

Suroviny

hladká mouka
2 PL
máslo
100 g
mléka
1/2 l
šlehačka
250 ml
cukr krupice
2 PL
jahody
250 g

Postup přípravy:

Z másla a mouky uděláme jíšku a zalijeme mlékem. Přidáme nakrájené jahody a cca 5-10 minut povaříme. Po vychladnutí polévku rozmixujeme, přidáme šlehačku. Podáváme studené.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
28.7.2015 10:56| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist