Karbanátky

Suroviny

brambor
500 g
vejce
3-4 ks
česneku
6 stroužků
sůl, pepř
majoránka
strouhanka na obalení
olej
případně uzené maso, salám

Postup přípravy:

Oloupané brambory uvaříme do měkka. Mezitím si utřeme česnek se solí. Uvařené brambory rozšťoucháme jako na kaši a přidáme 2 žloutky, česnek a koření. Kdo chce, může přidat ještě na kostičky pokrájený salám nebo uzené maso. Přisolíme, vše dobře promícháme a tvarujeme karbanátky, které obalujeme v rozšlehaných vejcích a strouhance. Smažíme na pánvi do zlatova. V létě stačí podávat jen se zeleninou (i sterilovanou) nebo zeleninovými saláty.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
24.7.2013 3:15| autor: lidka2

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist