Karbanátky

Suroviny

brambor
500 g
vejce
3-4 ks
česneku
6 stroužků
sůl, pepř
majoránka
strouhanka na obalení
olej
případně uzené maso, salám

Postup přípravy:

Oloupané brambory uvaříme do měkka. Mezitím si utřeme česnek se solí. Uvařené brambory rozšťoucháme jako na kaši a přidáme 2 žloutky, česnek a koření. Kdo chce, může přidat ještě na kostičky pokrájený salám nebo uzené maso. Přisolíme, vše dobře promícháme a tvarujeme karbanátky, které obalujeme v rozšlehaných vejcích a strouhance. Smažíme na pánvi do zlatova. V létě stačí podávat jen se zeleninou (i sterilovanou) nebo zeleninovými saláty.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
24.7.2013 3:15| autor: lidka2

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist