Kapr obalený v mandlích

Suroviny

kapří fileta
600 g
hladká mouka
100 g
plátky mandlí
180 g
česnek
2 stroužky
citrónová šťáva
dle chuti
vejce
dle potřeby
sůl, pepř
dle potřeby
olej
dle potřeby

Postup přípravy:

Omyté a osušené maso pokrájíme na kousky, osolíme, potřeme drceným česnekem a pokapeme citrónovou sťávou. Vejce vyšleháme s moukou a špetkou soli, kousky masa obalíme v této směsi a pak v mandlových plátcích.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Smažíme v rozpáleném oleji dozlatova. Kapra necháme napapírovém ubrousku okapat a ihned podáváme.

Hodnocení

2.3  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
1.10.2012 10:16| autor: LucieRossi

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist