Kantonská rýže se šunkou a kuřecím masem

kantonska-ryze-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

rýže
1 kg
vejce
3 ks
sůl
dle chuti
sádlo
dle potřeby
tuk
dle potřeby
cibule
1 ks
kápie
1 ks
šunka
150 g
kuřecí maso
200 g
houba
100 g
pórek
100 g

Postup přípravy:

Uvařte 1 kg rýže. Rozšlehejte 3 vejce se solí, usmažte je na sádle a odložte na teplé místo. Na pánvi na tuku osmažte nakrájenou cibuli, kapii, 150 g šunky, 200 g předem uvařeného, na kousky nakrájeného kuřecího masa, 100 g nakrájených hub a pórek. Po dvou minutách opékání přidejte usmažená vejce, uvařenou rýži, osolte a na prudkém ohni krátce a rychle promíchejte a prohřejte.

Hodnocení

3.4  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
15.3.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist