Kantonská rýže se šunkou a kuřecím masem

kantonska-ryze-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

rýže
1 kg
vejce
3 ks
sůl
dle chuti
sádlo
dle potřeby
tuk
dle potřeby
cibule
1 ks
kápie
1 ks
šunka
150 g
kuřecí maso
200 g
houba
100 g
pórek
100 g

Postup přípravy:

Uvařte 1 kg rýže. Rozšlehejte 3 vejce se solí, usmažte je na sádle a odložte na teplé místo. Na pánvi na tuku osmažte nakrájenou cibuli, kapii, 150 g šunky, 200 g předem uvařeného, na kousky nakrájeného kuřecího masa, 100 g nakrájených hub a pórek. Po dvou minutách opékání přidejte usmažená vejce, uvařenou rýži, osolte a na prudkém ohni krátce a rychle promíchejte a prohřejte.

Hodnocení

3.4  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
15.3.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist