Jemná avokádová polévka se smetanou

Suroviny

avokáda
4 ks
citron - šťáva
1 ks
kuřecího nebo zeleninového vývaru
1 l
sůl, pepř, muškátový oříšek
kelímek husté kysané smetany
1 ks

Postup přípravy:

Avokáda oloupeme, rozmačkáme a smícháme s citrónem, špetkou soli, pepřem a cca lžičkou mletého muškátu na kaši. Vmícháme do vývaru a prohřejeme asi 5 minut. Nakonec přidáme smetanu a podáváme.

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
18.2.2015 1:55| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist