Halušky s uzeným a zelím

Suroviny

kysané zelí
500 g
uzené (nebo klobása)
500 g
zakysaná smetana
400-500 g
nastrouhané syrové brambory
800 g
polohrubá mouka
sůl
cibule
2 ks
olej

Postup přípravy:

Zelí propláchneme, podlijeme trochu vodou a udusíme doměkka. Pak zcedíme. Uzené nakrájíme na kostičky. Pokrájenou cibuli osmažíme do zesklovatění, přidáme k ní uzené a společně smažíme do zezlátnutí cibule. Halušky uvaříme podle receptu halušky z brambor. Zcezené zelí promícháme s uzeným, smetanou a nakonec vmícháme zcezené halušky.

Hodnocení

3.8  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
28.1.2015 8:04| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist