Indická polévka s mandlemi

Suroviny

kuřecí směs na polévku
celer, mrkev, petržel, možno i kedluben
kari koření
2 PL
sladké šlehačky
1/4 l
mandlí
10 dkg
sůl

Postup přípravy:

Kuřecí směs spolu s kořenovou zeleninou vložíme do vody, osolíme, přidáme 2 lžíce kari koření a vaříme doměkka.

Poté maso vyjmeme, obereme, větší kousky nakrájíme, vložíme zpět do vývaru a zalijeme 14 l šlehačky. Do hotové polévky přidáme spařené, oloupané celé madle.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist