Indická polévka s mandlemi

Suroviny

kuřecí směs na polévku
celer, mrkev, petržel, možno i kedluben
kari koření
2 PL
sladké šlehačky
1/4 l
mandlí
10 dkg
sůl

Postup přípravy:

Kuřecí směs spolu s kořenovou zeleninou vložíme do vody, osolíme, přidáme 2 lžíce kari koření a vaříme doměkka.

Poté maso vyjmeme, obereme, větší kousky nakrájíme, vložíme zpět do vývaru a zalijeme 14 l šlehačky. Do hotové polévky přidáme spařené, oloupané celé madle.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist