Hlávkový salát s karotkou a ředkvičkami

Suroviny

ředkvička
2 svazky
karotka
5 ks
hlávkový salát
1 ks
jarní cibulka s natí
2 ks
zakysaná smetana
100 ml
cukr mletý
1 KL
citron
1 ks
sůl
1 KL
pečivo
dle chuti

Postup přípravy:

Zálivka: kelímek zakysané smetany, mletý cukr, citrón, sůl, dle chuti pečivo

Všechnu zeleninu opereme a osušíme. Do veliké salátové mísy natrháme salát na malé kousky, ředkvičky a mladou cibulku i s natí nakrájíme na tenká kolečka, karotku nastrouháme na struhadle s velikými oky nebo ji nastrouháme na tenké plátky. Zakysanou smetanu ochutíme cukrem, citrónem a solí podle své chuti a přidáme do mísy k připravené zelenině. Promícháme a dáme vychladit. Podáváme s pečivem.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
9.7.2015 8:47| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist