Gurmánský zelný salát

Suroviny

hlávkové zelí
1 ks
žampiony
1 plechovka
cibule
1 ks
uzené maso
500 g
kapie
2 ks
smetanový jogurt
1 ks
olej
sůl
cukr
citrónová šťáva

Postup přípravy:

Zelí nakrájíme nadrobno, přidáme všechny přísady, důkladně promícháme.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist