Gratinované broskve s mandlemi

Suroviny

broskví

400 g

bílků

6 ks

loupaných mandlí

20 g

másla

6 g

vody

4 PL

cukr

dle chuti

Postup přípravy:

Broskve omyjeme, necháme okapat, rozpůlíme, vyjmeme pecku a dužinu nakrájíme na plátky. Z bílků ušleháme  šlehačem pevný sníh, do pevného sněhu zašleháme 4 lžíce teplé vody a osladíme dle chuti. Teflonovou formu předem vymažeme špetkou tuku. Naplníme sněhem a plátky broskví. Posypeme sekanými mandlemi a dáme cca 15 minut zapéct. Během pečení přikryjeme alobalem, aby povrch příliš neztmavl.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 4x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
3.2.2017 4:46| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist