Gratinované broskve s mandlemi
Broskve omyjeme, necháme okapat, rozpůlíme, vyjmeme pecku a dužinu nakrájíme na plátky. Z bílků ušleháme šlehačem pevný sníh, do pevného sněhu zašleháme 4 lžíce teplé vody a osladíme dle chuti. Teflonovou formu předem vymažeme špetkou tuku. Naplníme sněhem a plátky broskví. Posypeme sekanými...
Gratinované broskve s mandlemi jsem ještě neochutnala, ale vypadají jako výzva na vyzkoušení.
Gratinované broskve s mandlemi tak to musím vyzkoušet, určitě je to výborné
To bych si s chutí dala.
Gratinované broskve s mandlemi – to musí byť dobrota.
Možná by to mohlo být dobré, i když teď na čerstvé broskve nenarazím, takže těžko posoudit.
Gratinované broskve s mandlemi je zajímavý recept
Mně stačí i čerstvé broskve.
Gratinované broskve s mandlemi jsou ze samých dobrých ingrediencí. Mohla bych vyzkoušet.