gratinovane-broskve.jpg

Gratinované broskve s mandlemi

Broskve omyjeme, necháme okapat, rozpůlíme, vyjmeme pecku a dužinu nakrájíme na plátky. Z bílků ušleháme  šlehačem pevný sníh, do pevného sněhu zašleháme 4 lžíce teplé vody a osladíme dle chuti. Teflonovou formu předem vymažeme špetkou tuku. Naplníme sněhem a plátky broskví. Posypeme sekanými...

Diskuze

8 komentářů

    Stanislava Nováková

    Gratinované broskve s mandlemi jsem ještě neochutnala, ale vypadají jako výzva na vyzkoušení.

    s
    sumka55

    Gratinované broskve s mandlemi tak to musím vyzkoušet, určitě je to výborné

    l
    ladouch

    To bych si s chutí dala.

    j
    jankac

    Gratinované broskve s mandlemi – to musí byť dobrota.

    l
    lidka2

    Možná by to mohlo být dobré, i když teď na čerstvé broskve nenarazím, takže těžko posoudit.

    l
    lucik21

    Gratinované broskve s mandlemi je zajímavý recept

    s
    stana1

    Mně stačí i čerstvé broskve.

    b
    Bobina1

    Gratinované broskve s mandlemi jsou ze samých dobrých ingrediencí. Mohla bych vyzkoušet.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist