Gâteau au Chocolat

Suroviny

vejce
4 ks
cukr moučka
100 g
máslo
100 g
čokoláda
250 g
polohrubá mouka
2 PL
prášek do pečiva
1/2 ČL

Postup přípravy:

Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie

moučníky dezerty recepty inspirace fotogalerie

V malém hrnci si rozpustíme čokoládu, odstavíme ze sporáku a přidáme máslo. Necháme rozpustit a dobře promícháme. Mezitím si vyšleháme v misce bílky,v jiné misce žloutky s cukrem do pěny.

Vymažeme a vysypeme si dortovou formu. Mezitím nám lehce vychladla čokoláda, tu přidáme do žloutků, přidáme mouku a prášek do pečiva. Nakonec lehce vmícháme sníh z bílků.

Dáme do trouby vyhřáté na 200 stupňů, po pěti minutách snížíme na 180 a pečeme.

Celková doba pečení je asi 30 minut.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
17.5.2011 8:23| autor: jajinkacempelova

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist