Francouzský salát z ředkviček

Suroviny

hlávka listového salátu

1 ks

sůl

1 dkg

hořčice plnotučná

1 ks

olivový olej

1 dcl

topinka

6 ks

ředkvička

12 ks

česnek

2 stroužky

Postup přípravy:

Do misky si dáme 1 lžíci hořčice, trochu oleje a špetku soli, vše rozmícháme vařečkou. Opečeme topinky na oleji nebo v toustovači a nakrájíme na obdélníčky. 

Opláchneme salát a nakrájíme na menší kousky. Ten poté dáme do misky s rozmíchanými ingrediencemi a zamícháme a do misky přidáme topinky.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 7x |  Nehutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo nás sledujte na facebooku:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist