Francouzské kotlety se šunkou a sýrem

Suroviny

vepřové kotlety
4 ks
plátky šunky
4 ks
plátky sýra
olej, máslo
bílého vína
1 dcl
pepř, petrželku
alobal a sůl

Postup přípravy:

Na alobal potřený máslem rozložíme osolené, opepřené a na oleji osmahnuté kotlety. Na každou dáme šunku, sýr, polijeme vínem, dobře zabalíme a pečeme 20 minut. Podáváme nerozbalené s oblíbenou přílohou.

Dobrou chuť!

Hodnocení

3.9  Hodnoceno: 15x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Markéta Dušková

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist