Francouzská polévka s rajčaty a cuketou

Suroviny

česnek
3-4 stroužky
cibule
2 ks
olej
2 PL
máslo
1 ČL
sůl,pepř
dle chuti
kari
1 ČL
zeleninový vývar
3/4 l
malá cuketa
1 ks
pórek
1 ks
bazalka

Postup přípravy:

Česnek a cibule nakrájejte a poduste ve směsi oleje a másla, přidejte pokrájená rajčata, krátce osmahněte a okořeňte. Přilijte vývar a duste pod pokličkou asi 15 minut. Mezitím očistěte cuketu, pórek a bazalku. Cuketu nakrájejte na kostičky, pórek na kolečka. 5 minut před koncem vaření přihoďte zeleninu do polévky a dovařte. Dochuťte bazalkou a případně solí a česnekem, aby byla polévka pikantní.

Hodnocení

3.6  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist