Francouzská polévka s rajčaty a cuketou

Česnek a cibule nakrájejte a poduste ve směsi oleje a másla, přidejte pokrájená rajčata, krátce osmahněte a okořeňte. Přilijte vývar a duste pod pokličkou asi 15 minut. Mezitím očistěte cuketu, pórek a bazalku. Cuketu nakrájejte na kostičky, pórek na kolečka. 5 minut před koncem vaření...

Diskuze

9 komentářů

    j
    jankac

    Polievka môže byť dobrá.

    x
    xxkouckaxx

    Červená česnečka – vypadá luxusně a pro mně osobně moc lákavě !

    x
    xxkouckaxx

    Červená česnečka – vypadá to zajímavě , ty rajčátka se mi líbí !

    x
    xxkouckaxx

    dost zajímavý recept – rajčata a česnek vypadají dobře

    k
    krockovapavla

    Tato česnečka chutná výborně, doporučuji.

    x
    xxkouckaxx

    zajímavý recept , takovou polévku jsem ještě nejedla – bude to vitaminová bomba

    k
    karkulkaa

    zaujímavá kombinácia

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist