Fazolový salát s majonézou

Suroviny

barevné fazole
500 g
cibule
1 ks
pepř
měkký salám
200 g
olivový olej
majonéza
1 sklenice
kyselé okurky
2 ks
sůl

Postup přípravy:

Fazole namočíme nejlépe den předem do studené vody, jinak aspoň na 3 hodiny. Uvaříme je na mírném ohni do měkka (nejlépe 30-35 minut v papiňáku), scedíme a necháme vychladnout a dáme do mísy. Cibuli očistíme, nakrájíme nahrubo, přidáme k fazolím do velké mísy.

Salám nakrájíme na kostičky a přidáme k ostatnímu. Okurky nakrájíme na kostičky a také přidáme do vznikajícího salátu.

Opepříme, osolíme, pokapeme olivovým olejem a vmícháme majonézu.

Hodnocení

3.2  Hodnoceno: 24x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist