Domácí vaječný koňak ze salka

Suroviny

žloutků
5 ks
salko slazené
1 ks
salka neslazené
2 ks
vanilkový cukr
1 ks
rumu
1/4 l

Postup přípravy:

Všechny suroviny vyšleháme šlehačem a vynikající domácí vaječný koňak je na světě.

Hodnocení

3.7  Hodnoceno: 26x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist