Domácí vaječňák ze salka

Suroviny

žloutky
8 ks
moučkový cukr
150 g
kondenzované mléko Tatra
1 ks
slazené mléko Salko
1 ks
rum
250 ml

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Do mísy dáme žloutky a moučkový cukr a šleháme do pěny. Když je pěna hotová, postupně do ní přiléváme obě mléka a stále pomalu šlecháme.

Nakonec přilijeme 250 ml rumu. Hotový vaječný koňak nalijeme do láhví a dáme do lednice.

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 21x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
29.11.2011 8:36| autor: EmmaganTeyla

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist