Domácí tlačenka s česnekem a majoránkou

Suroviny

vepřová kolena
2 ks
cibule
1 ks
bobkový list
3 ks
nové koření
2 ČL
pepř
2 ČL
česnek
3 stroužky
majoránka
2 PL
sůl

Postup přípravy:

Kolena očistíme a uprostřed kolem dokola nakrojíme až ke kosti. Vložíme do papiňáku, zalijeme vodou (cca 1 a 3/4 l) a přidáme cibuli, 2 lžičky soli a koření: bobkový list, lžičku nového koření, lžičku celého pepře. Vaříme asi 70 minut. Po uvaření maso vyndáme a nakrájíme ho. Kůži nakrájíme nadrobno nebo ji umeleme. Maso a kůži pak dáme do hrnce a přes sítko zalijeme vývarem tak, aby vznikla hustší směs. Přidáme lžičku namletého nového koření a lžičku mletého pepře, prolisovaný česnek, majoránku a povaříme. Směs musí být mírně přesolená. Po uvaření plníme do tlačenkového obalu, zavážeme a dáme vychladit.

Hodnocení

2.5  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
16.11.2015 8:13

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist