tlacenka.jpg

Domácí tlačenka s česnekem a majoránkou

Kolena očistíme a uprostřed kolem dokola nakrojíme až ke kosti. Vložíme do papiňáku, zalijeme vodou (cca 1 a 3/4 l) a přidáme cibuli, 2 lžičky soli a koření: bobkový list, lžičku nového koření, lžičku celého pepře. Vaříme asi 70 minut. Po uvaření maso vyndáme a nakrájíme...

Diskuze

5 komentářů

    l
    lucik21

    Domácí tlačenku jsme někdy dělali, ale není na to čas

    s
    stana1

    Domácí tlačenka je vynikající. A víte co v ní máte.

    b
    Bobina1

    Do tlačenky se přidávají i játra .

    j
    jankac

    Domácí tlačenka som ešte doma nerobila.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist