Domácí majonéza se žloutky

Suroviny

jedlého oleje
430 g
žloutků pasterovaných solených
60 g
octa 8%
20 g

Postup přípravy:

Do pasterovaných solených žloutků postupně všleháme nebo vmixujeme jedlý olej tak, aby se vytvořila emulze ze žloutků a oleje. V průběhu vytváření emulze přidáváme stanovenou dávku octa, zpočátku olej přidáváme v malých dávkách do doby než se vytvoří dostatečné množství houstnoucí emulze.

Hodnocení

3.8  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
18.12.2016 8:19| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist