domaci-majoneza_1.jpg

Domácí majonéza se žloutky

Do pasterovaných solených žloutků postupně všleháme nebo vmixujeme jedlý olej tak, aby se vytvořila emulze ze žloutků a oleje. V průběhu vytváření emulze přidáváme stanovenou dávku octa, zpočátku olej přidáváme v malých dávkách do doby než se vytvoří dostatečné množství houstnoucí emulze.

Diskuze

7 komentářů

    b
    bobina1

    Domácí majonéza se žloutky – dělávám jen, když zapomenu koupit.

    s
    stendy

    Domácí majonéza je domácí

    l
    lidka2

    Dřív jsem občas udělala, teď už jen kupovanou – bez práce 🙂

    j
    jankac

    Domácí majonéza se žloutky je zvláštná tými pasterovanými žltkami.

    s
    stana1

    Já si ji raději koupím.

    l
    lucik21

    Domácí majonéza se žloutky vypadá moc dobře

    b
    Bobina1

    Domácí majonéza je domácí

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist