Domácí hrášek do polévky

Suroviny

vejce
1 ks
mléko
2 PL
sůl
1 špetka
hrubá mouka
2 PL
na smažení tuk
dle potřeby

Postup přípravy:

Vejce s mlékem a solí rozšleháme, přidáme mouku a promícháme. Těsto necháme pomalu kapat přes řídký cedník nebo struhadlo do rozehřátého tuku. Vzniklé hrášky opatrně mícháme, aby se po všech stranách osmažily dozlatova.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Vyjmeme je děrovanou naběračkou a rozložíme na papírový ubrousek, který odsaje přebytečný tuk. Podáváme k polévce zvlášť v misce.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
22.8.2012 4:03| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist