Domácí noky s vejci

Suroviny

hladké mouky

250 g

mléka

10 PL

vajec

3 ks

sůl

dle chuti

Postup přípravy:

Smícháme všechny ingredience, směs vyšleháme dohladka, až se začnou tvořit bublinky, těsto by mělo být o něco tužší, než na lívance a necháme 15 minut odpočinout. Vodu v hrnci postavíme na zdroj tepla a přivedeme ji k varu, nejlépe pomocí sítka na halušky nebo přímo na spätzle postupně po částech nastrouháme do vody těsto. Jakmile těstoviny vyplavou (trvá to jen pár vteřin), sítkem s malými oky je sesbíráme a necháme důkladně okapat. Uvařené a okapané spätzle podáváme jako přílohu k masu.

Hodnocení

2.6  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
17.2.2017 11:30| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist