Domácí noky s vejci

Suroviny

hladké mouky
250 g
mléka
10 PL
vajec
3 ks
sůl
dle chuti

Postup přípravy:

Smícháme všechny ingredience, směs vyšleháme dohladka, až se začnou tvořit bublinky, těsto by mělo být o něco tužší, než na lívance a necháme 15 minut odpočinout. Vodu v hrnci postavíme na zdroj tepla a přivedeme ji k varu, nejlépe pomocí sítka na halušky nebo přímo na spätzle postupně po částech nastrouháme do vody těsto. Jakmile těstoviny vyplavou (trvá to jen pár vteřin), sítkem s malými oky je sesbíráme a necháme důkladně okapat. Uvařené a okapané spätzle podáváme jako přílohu k masu.

Hodnocení

2.6  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
17.2.2017 11:30| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist