polev-hra-ek.jpg

Domácí hrášek do polévky

Vejce s mlékem a solí rozšleháme, přidáme mouku a promícháme. Těsto necháme pomalu kapat přes řídký cedník nebo struhadlo do rozehřátého tuku. Vzniklé hrášky opatrně mícháme, aby se po všech stranách osmažily dozlatova. Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Vyjmeme je děrovanou naběračkou...

Diskuze

15 komentářů

    e
    Elisa19

    Děkuji za recept, hrášek do polévky máme rádi tak to vyzkouším.

    m
    martinnatr

    jsem ráda za tento recept, občas kupuji, ale domácí bude lepší

    l
    lidka2

    Tenhle hrášek občas dělám, je výborný, jen jeho příprava je trošku zdlouhavější.

    g
    glady

    Výborný nápad na zavářku do polévky. Zase něco jiného než běžně používaná klasika.

    Viky17

    Skvělý polévkový hrášek – zkooušela jsem jej sama dělat mnohokrát a nikdy se mi bohužel nepovedl jako na obrázku.

    x
    xxkouckaxx

    Křupavý, lahodný a domácí jsem ještě nejedla , ale kupovaný mi chutná !

    l
    ladouch

    Doma jsem ho nikdy nežkoušela dělat, ale vypadá to jednoduše.

    a
    aknela11

    hrášek – zatím jsem ho vždy jen kupovala – vyzkoušíme ..

    k
    krockovapavla

    Já moc hrášku a jídlům z něj neholduji, ale tento recept vypadá celkem obstojně:)

    v
    viki11

    Je to skvělá záležitost.

    l
    lucik21

    hráškovou polévku mám moc ráda,spíše tedy krém

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist