Domácí hrášek do polévky
Vejce s mlékem a solí rozšleháme, přidáme mouku a promícháme. Těsto necháme pomalu kapat přes řídký cedník nebo struhadlo do rozehřátého tuku. Vzniklé hrášky opatrně mícháme, aby se po všech stranách osmažily dozlatova. Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Vyjmeme je děrovanou naběračkou...
Děkuji za recept, hrášek do polévky máme rádi tak to vyzkouším.
jsem ráda za tento recept, občas kupuji, ale domácí bude lepší
Tenhle hrášek občas dělám, je výborný, jen jeho příprava je trošku zdlouhavější.
Výborný nápad na zavářku do polévky. Zase něco jiného než běžně používaná klasika.
Skvělý polévkový hrášek – zkooušela jsem jej sama dělat mnohokrát a nikdy se mi bohužel nepovedl jako na obrázku.
Křupavý, lahodný a domácí jsem ještě nejedla , ale kupovaný mi chutná !
Doma jsem ho nikdy nežkoušela dělat, ale vypadá to jednoduše.
hrášek – zatím jsem ho vždy jen kupovala – vyzkoušíme ..
Já moc hrášku a jídlům z něj neholduji, ale tento recept vypadá celkem obstojně:)
Je to skvělá záležitost.
hráškovou polévku mám moc ráda,spíše tedy krém