Domácí gulášová polévka s česnekem

Suroviny

mletého masa
15 dkg
menší nebo 2 veliké brambory
4 ks
cibule
1 ks
česneku
4 stroužky
jíška Knorr
olej,mletá sladká paprika
gulášového koření, majoránka
1 ČL
česneková pasta
pepř, maggi

Postup přípravy:

V hrnci si na oleji si zesklovatíme cibuli a na ni osmahneme mleté maso. Když je osmahlé, tak přidáme mletou papriku a gulášové koření. Zamícháme a zalijeme trochou vody, aby se to nepřipalovalo. Přidáme pokrájené brambory, zamícháme a dolejeme zbytkem vody (asi 1,5l). Sporák stáhneme na č. 4 a necháme vařit, dokud nejsou brambory měkké. Když jsou hotové, tak polévku trošku zahustíme jíškami Knorr. Nakonec přidáme majoránku a dochutíme česnekovou pastou (POZOR ať se nepřesolí – pak už většinou ani nedosoluju), pepřem a maggim. Je to opravdu dobrota! Vyzkoušejte a boule za ušima jsou jisté! DOBROU CHUŤ!!!

ZDROJ: http://bucifousek.webgarden.cz/ – Jitulčiny recepty

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
10.3.2011 2:05| autor: bucifousek

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist