Domácí gulášová polévka s česnekem
V hrnci si na oleji si zesklovatíme cibuli a na ni osmahneme mleté maso. Když je osmahlé, tak přidáme mletou papriku a gulášové koření. Zamícháme a zalijeme trochou vody, aby se to nepřipalovalo. Přidáme pokrájené brambory, zamícháme a dolejeme zbytkem vody (asi 1,5l)....
gulášovou úpolévku vaříme dost často, někdy i ze sáčku
Gulášovú s mletým mäsom som ešte neskúšala, takže určite vyskúšam a konečne som našla pár naozaj skvelých receptov na polievky!
gulášovka patří na první místo v mém polévkovém žebříčku,takže gratuluji vypadá že bude velice chutná.
tak tuto budu dneska vařit, doufam že se mi povede kdyz je tedy tak jednoducha
výborná domácí jen já místo mleté dávám párek a přidávám brambory 🙂
je to vždycky dobrota třeba i s párkem nebo klobáskou.
Tento recept jsem také vyzkoušela a musím říct, že mi polévka zdaleka nezabrala tolik času, kolik jsem si myslela… je to výborná tradiční polévka, kterou mají zejména pánové velmi rádi
Domácí gulášová polévka patri mezi me oblibene, delavame celkem casto.
Výborný recept …
gulášovku dělám stejně,ale dávám klobásu
Tak gulášovku u nás máme rádi všichni, vařím úplně stejnou, pouze s tím rozdílem, že maso nedávám mleté, ale nakrájené na kostičky. Jinak je moc dobrá.
Gulášovku dělám často ale místo mletého masa dávám párek nebo klobásku
Gulášovou polévku mam velice ráda tato vypadá velmi dobře až na tu jíšku knor!!!!!
Tuto polévku už vařím léta. Je výborná,s kouskem dobrého pečiva zasytí a druhé jídlo mohu udělat něco bezmasého a nikomu to doma nevadí.
tak gulášovku jsem zatím dělala jen ze sáčku nebo mraženou – určitě to prubnu !
tak tenhle recept mně strašně potěšil – musím zkusit !
tak vseobecne je bramborova polevka vzdycky rychla,je pravda ze je to husty a sytny a nijak narocny takze pro lidi kteri se nechteji vyvaret nak moc tot bohate staci
jen nevím, jestli mleté maso hovězí nebo napůl vepřové s hovězím, osobně myslím, že je lepší z hovězího
Domácí gulášová polévka vyborna a rychla, take ji delavame.
Dělám gulášovku většinou s párkem a bramborem,taky dobrá.
Vyzkoušela jsem podle uvedeneho receptu a je opravdu vynikajici.
Tuto polévku máme moc rádi, ale dělám jí z hovězího masa, dělat ji z mletého mě nenapadlo, ale určitě vyzkouším.
gulášovku také dělám z mletého masa, jen dám nejdříve maso orestovat na sucém teflonovém hrnci, pak přidám cibulku maso suché tak maličko sádla a zasypu hl. moukou, která se dá opéci, podleji vodou a přidám na kostičky brambory a prolisovaný česnek, nakopec posypu majoránkou
Dobrý recept, já jen raguji, dělám jí velice často, ale ne z mletého masa,ale z hovězího. Maso nakrájím na malé kousky a postup je téměř stejný. Vždy je za chvíli hrnec prázdný. Dobrou chuť všem šikovným hospodyním !!!
máte pravdu ,domácí gulášovka z masa je něco výnikajícího a s čerstvým chlebem výborná večeře.
také ji vařím,jedna z oblíbených polévek
taky jsem jí ještě nedělala, protože jsem myslela< že to je mo složité, tak jí vyzkouším a uvidíme :-))
Gulášovku jsem domácí snad ještě neměla vždy akorát ze sáčků 🙁 musím to napravit
gulášová polévka – je to dobrota dělám docela často
Miluju gulášovou polévku, já jí dávám vždy do chlebu. Tak je to ještě lepší a i to lépe vypadá.