Cizrna s kuřecím masem a rozmarýnem

Suroviny

kuřecích prsou
600 g
hladké mouky
1 PL
olej na smažení
cizrny
300 g
cibule
1 ks
česneku
3 stroužky
másla
2 PL
kečupu
4 PL
mletý pepř, sůl
rozmarýn a cherry rajčata na ozdobu

Postup přípravy:

Cizrnu necháme do druhého dne nabobtnat  v 1 l vody. Pak ji propláchneme, zalijeme další vodou a uvaříme do měkka. Hotovou scedíme. Cibuli nakrájíme a osmahneme v pánvi. Přidáme nakrájený česnek, cizrnu, kečup a promícháme. Osolíme a opepříme. Pět minut povaříme.

Maso nakrájíme na čtyři stejně velké plátky. Naklepeme, osolíme a poprášíme hladkou moukou. Na pánvi osmažíme do růžova.

Přeložíme na připravené talíře, přidáme hotovou teplou cizrnu, ozdobíme cherry rajčátky, čerstvým rozmarýnem a ihned podáváme.

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist