Cizrna s kuřecím masem a rozmarýnem

Cizrnu necháme do druhého dne nabobtnat  v 1 l vody. Pak ji propláchneme, zalijeme další vodou a uvaříme do měkka. Hotovou scedíme. Cibuli nakrájíme a osmahneme v pánvi. Přidáme nakrájený česnek, cizrnu, kečup a promícháme. Osolíme a opepříme. Pět minut povaříme. Maso nakrájíme na čtyři stejně...

Diskuze

7 komentářů

    j
    jankac

    Cizrna s kuřecím masem a rozmarýnem by asi neuspela u nás.

    g
    glady

    Mňam, to určitě bude dobré. Vyzkoušíme, uvidíme.

    x
    xxkouckaxx

    Cizrna s kuřecím masem – tak tohle jsem ještě nikdy nejedla !

    l
    lucik21

    cizrnu mám ráda, takže vyzkouším

    k
    krockovapavla

    Bohužel cizrnu nemám vůbec ale vůbec ráda.

    x
    xxmilixx

    cizrnu neznám – je to nějaká luštěnina nebo něco podobného ?

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist