Cizrna s kuřecím masem a rozmarýnem
Cizrnu necháme do druhého dne nabobtnat v 1 l vody. Pak ji propláchneme, zalijeme další vodou a uvaříme do měkka. Hotovou scedíme. Cibuli nakrájíme a osmahneme v pánvi. Přidáme nakrájený česnek, cizrnu, kečup a promícháme. Osolíme a opepříme. Pět minut povaříme. Maso nakrájíme na čtyři stejně...
Cizrna s kuřecím masem a rozmarýnem by asi neuspela u nás.
Mňam, to určitě bude dobré. Vyzkoušíme, uvidíme.
Cizrna s kuřecím masem – tak tohle jsem ještě nikdy nejedla !
cizrnu mám ráda, takže vyzkouším
Bohužel cizrnu nemám vůbec ale vůbec ráda.
cizrnu neznám – je to nějaká luštěnina nebo něco podobného ?