Citrónová polévka s rýží a petrželkou

Suroviny

rýže
50 g
kuřecí vývar
1 l
sůl
1 špetka
citrónová šťáva
4 PL
citron
8 plátků
petrželka
1 hrst

Postup přípravy:

Rýži dáme do vývaru a uvaříme ji. Zamícháme. Vejce s citrónovou šťávou ušleháme a vmícháme do vroucího vývaru a chvíli šleháme. Necháme vychladit a uložíme v lednici. Při podávání vložíme do polévky plátky citrónu.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
13.4.2015 9:16

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist