Čínský salát z hlávkového zelí

Suroviny

bílé hlávkové zelí

250 g

cibule

1 ks

sterilovaná kapie

1 ks

houba

dle libosti

kmín

dle chuti

čínské koření

dle chuti

sůl

dle chuti

olej

dle chuti

citrónová šťáva

dle chuti

Postup přípravy:

Bílé zelí nakrájené na kostičky dáme do hrnce, za-lijeme vodou, osolíme a necháme jen chvilku projít varem (asi 2 minuty), poté slijeme. Mezitím  nakrájíme nadrobno cibuli, dáme orestovat na pánev a když trochu zhnědne, přidáme pokrájenou kapii, kmín, najemno rozsekané houby (už předtím zalité vařící vodou a ponechané do změknutí) a čínské koření – vše chviličku prohřejeme. Nakonec přidáme trošku citrónové šťávy a směs smícháme se slitým zelím. Podle potřeby dosolíme a necháme v chladu uležet.

Hodnocení

3.8  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
3.1.2014 11:32| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist