profimedia-0014112431-352x198.jpg

Čína se sojovým masem a kedlubnou

Oloupanou a nakrájenou cibuli smícháme se suchým sójovým masem. Přidáme zázvor a sůl a vše nasypeme do 1 litru vroucí vody a vaříme na mírném plameni asi 15 minut. Pak přebytečnou vodu slijeme. Kedlubnu a pórek nakrájíme na nudličky, rajčata na osminky a zeleninu orestujeme...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist