Chalupářský boršč se zeleninou a jogurtem
Slaninu nakrájenou na kostičky osmahneme společně s cibulí. Přidáme na kolečka nakrájenou klobásu, zeleninu, několik bobkových listů a nové koření. Zalijeme 2 litry vody, osolíme a uvaříme doměkka. Ochutíme, mírně osladíme a na talíři zahustíme lžící jogurtu. .
Ani jsem netušil, že existuje tolik variant borče.
Boršče po pravdě moc nemusím.
Chalupářský boršč se zeleninou a jogurtem – recept by stál za vyzkoušení.
Chalupářský boršč se zeleninou a jogurtem je výborný.
Boršč podáváme s tmavým pečivem – mně by chutnal s čímkoli !
Chalupářský boršč – boršč mám velmi ráda, tenhle bych také s chutí ochutnala :-)))
Tak tato polévka mi taky hodně chutná.
tenhle recept se mi opravdu hodně líbí – musím brzy vyzkoušet
polévky máme moc rádi a tahle vypadá , že bude opravdu dobrá !
SKVĚLÁ POLÍVKA URČITĚ NA CHALUPĚ VYZKOUŠÍM.
a masíčko se do toho žádné nedává?