Chalupářský boršč se zeleninou a jogurtem

Slaninu nakrájenou na kostičky osmahneme společně s cibulí. Přidáme na kolečka nakrájenou klobásu, zeleninu, několik bobkových listů a nové koření. Zalijeme 2 litry vody, osolíme a uvaříme doměkka. Ochutíme, mírně osladíme a na talíři zahustíme lžící jogurtu. .

Diskuze

13 komentářů

    s
    stana1

    Ani jsem netušil, že existuje tolik variant borče.

    s
    stana1

    Boršče po pravdě moc nemusím.

    s
    stana1

    Chalupářský boršč se zeleninou a jogurtem – recept by stál za vyzkoušení.

    j
    jankac

    Chalupářský boršč se zeleninou a jogurtem je výborný.

    x
    xxkouckaxx

    Boršč podáváme s tmavým pečivem – mně by chutnal s čímkoli !

    Viky17

    Chalupářský boršč – boršč mám velmi ráda, tenhle bych také s chutí ochutnala :-)))

    k
    krockovapavla

    Tak tato polévka mi taky hodně chutná.

    x
    xxkouckaxx

    tenhle recept se mi opravdu hodně líbí – musím brzy vyzkoušet

    x
    xxkouckaxx

    polévky máme moc rádi a tahle vypadá , že bude opravdu dobrá !

    l
    ladouch

    SKVĚLÁ POLÍVKA URČITĚ NA CHALUPĚ VYZKOUŠÍM.

    r
    roupicek1

    a masíčko se do toho žádné nedává?

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist