Česnekoví garnáti se sherry

Suroviny

olivový olej
1/4 šálek
česnek větší
4 stroužky
drcený červený pepř
1 KL
vyloupané garnáti
450 g
suché sherry
2 PL
čerstvá citronová šťáva
1 PL
sladká paprika
1 KL
petrželka na ozdobení

Postup přípravy:

1. Na mírném plameni rozehřejeme olivový olej, přidáme nasekaný česnek a červený pepř, osmehneme asi 1 minutu. Zvýšíme plamen a přidáme garnáty, citronovou šťávu, sherry a papriku.

2. Dobře promícháme a osmahneme, mícháme, dokud garnáti nezrůžoví a jemně nezatočí, asi 3 minuty. Dochuťe solí a čerstvě mletým černým pepřem a posypte petrželkou. Servírujte teplé.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
13.12.2010 2:51| autor: El

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist